In opdracht van de gemeente Deventer organiseert BZO Tankstations een openbare inschrijving voor een nieuw te ontwikkelen tankstationlocatie aan de Holterweg in Deventer.
De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de in ontwikkeling zijnde ‘Leisurestrook Holterweg’. Naast het tankstation zullen in de Leisurestrook een McDonalds en het sport- en speelcentrum ‘Leisure World Deventer’ worden gerealiseerd. De tankstationlocatie zal door de gemeente Deventer worden verhuurd voor een periode van 20 jaar. De kavel heeft een grootte van 1.519 vierkante meter.

Bijzonder element aan deze inschrijving is dat de gunning van het huurrecht  niet alleen afhankelijk is van de hoogte van een eenmalige entrance fee, maar tevens van de architectuur van het toekomstige tankstation en de inschrijver toegezegde maatregelen op het gebied van duurzaamheid. Zo ziet de gemeente Deventer graag dat op het tankstation ook snelladers voor elektrische auto’s worden geplaatst.
Voor deze inschrijving is een biedboek samengesteld dat wordt ontsloten middels een digitale dataroom. Voor het aanvragen van toegang tot de dataroom richt u zich uitsluitend per email tot Wiebe Alzerda Winkel via alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.  

Deze inschrijving sluit op 6 februari 2019 om 10.00 uur.

De voor deze inschrijving samengestelde teaser kunt u hieronder downloaden. 

Teaser Tankkavel Holterweg Deventer

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *